Al bijna halverwege.. - Reisverslag uit Wellington, Nieuw Zeeland van bovanleeuwen - WaarBenJij.nu Al bijna halverwege.. - Reisverslag uit Wellington, Nieuw Zeeland van bovanleeuwen - WaarBenJij.nu

Al bijna halverwege..

Door: Bo

Blijf op de hoogte en volg

25 Maart 2006 | Nieuw Zeeland, Wellington

Jaja, de laatste week op Brookhouse Farm is aangebroken. Vandaag zijn tante Corry en Aaltje's moeder weg gegaan (snif) Het wordt dus al weer wat leger op de boerderij. Gelukkig zijn er nog genoeg koeien en kalveren :) De afgelopen week weer aardig druk geweest, vooral de laatste twee dagen. Er was namelijk een probleem met de watervoorziening en dat heeft gevolgen voor praktisch alles op de boerderij. Zo kan de vacuumpomp zonder water niet draaien, de voorkoeler voor de melk niet werken, kan er niet worden schoon gemaakt en krijgen de koeien geen water met mineralen (met helaas alle nadelige gevolgen van dien). Uiteindelijk bleek het probleem een overstromende waterbak te zijn, maar voor je ze alle 60 heb bekeken ben je even verder. Ook was er lange tijd geen stroom achter op de boerderij, na lang lopen met het smartfix apparaatje bleken er twee bomen op de draad te liggen in een uithoek waar je niet met de bike kan komen. Nee ik verveel me hier niet, en als er nog iemand ook zin heeft om lekker te klussen op de boerderij is hij of zij hier vast welkom :D Maar er is meer dan alleen 't werk, Gijs heeft van iemand van de kerk twee kano's geleend waarmee we een mooie tocht over het meer hebben gemaakt! Als het morgen mooi weer is ga ik nog een keer. Het is echt heel mooi (zie foto's..)Over 8 dagen zit ik al in Australie! Daar ga ik eerst even Sidney bekijken en dan snel weer uit de stad weg naar de boerderij haha Per trein ga ik dan via Brisbane naar Bundaberg alwaar ik met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid een paar dagen bij de familie Hooijer (geemigreerd uit Barneveld) zal verblijven! Ik hoop een mooie tocht naar een stukje Great Barrier Reef te maken en misschien de omgeving te bekijken waar mijn ouders heen hadden willen emigreren 25 jaar terug. Ben wel benieuwd waar ik had gewoond als ik een Aussie was geweest :)
Aju,

Bo

• 25 Maart 2006 - 17:38

Jurr:

Bo ik neem aan dat je die zon hebt zien opkomen na een avond flink doorhangen. Zoals een echte WTB-er.

• 26 Maart 2006 - 18:56

Henk:

Het zijn weer fantastische moooie foto's.

• 26 Maart 2006 - 19:24

Jojanneke:

Nog maar paar daagjes dan moet je als nepboer de boederij verlaten ;)

• 27 Maart 2006 - 06:34

Jakko:

G'day Mate,

veel plezier alvast in ozzie land!

• 29 Maart 2006 - 12:47

Tiny:

Wat jullie daar een sloot noemen heet hier waarschijnlijk een rivier.
    En, een beetje blij dat je ouders niet geemigreerd zijn want hebben ze daar ook Jo-jo's? Gr. en veel plezier in Australie