Herd testing
Door: Bo
08 Maart 2006 | Nieuw Zeeland, Wellington
09 Maart 2006 - 08:29
Broertje:
Hé Bo! Vet... Kunstmest met een vliegtuig :D Je hebt wel een lekker ritme zo, vroeg op etc. Ik volg je nieuws ook via Joop, dus da's wel handig haha.
Groeten uit KWB vanaf me stage... -
09 Maart 2006 - 14:54
Ess:
Leuk weer een bericht; muziek in huis en in de stal zo te horen! Groet ze van me. Als er een lam is mailen we. Adios -
09 Maart 2006 - 20:00
Daphne:
Hoi Bodo!
ziet er echt geweldig uit op de foto!! moet wel heeel veel werk zijn geweest zeg. Jaja je krijgt leuk gezeldschap over een poosie!:D
Liefs xxx -
09 Maart 2006 - 20:55
Kil Sr.:
Ik heb weer alles gelezen, mooie melkstal! Lijkt onze niet echt op... Groeten Kil -
09 Maart 2006 - 22:48
Jurr:
Kunnen ze dat bijmesten niet gewoon met een BO-eing doen :P Hahah geintje.
Kalm aan daar -
10 Maart 2006 - 18:01
Tiny:
Bo, wie neemt er nu plaats achter die piano? Ik neem aan dat jij even van die plaats weg bent gegaan om een foto te nemen, ja toch? -
10 Maart 2006 - 21:07
Bo:
Haha ja ik was even weg achter de piano.. Nee, om een stuk te kunnen spelen moet ik heel lang oefenen, en Aaltje en haar moeder spelen het zonder het eerder gezien te hebben zo van papier en dan klinkt het nog eens geweldig ook dus ik luister wel :) -
11 Maart 2006 - 19:27
Koos:
Jo BOer,
Ziet er goed uit daar met the plane kunstmest strooien... Heb je zelf ook nog een beetje gevlogen? De mazzel vanuit een vorstachtig HOLLAND.
Toedels!